Vilka är
Styr och ställer?

Styr och ställer AB är en sammansvetsad grupp medarbetare med spetskompetens, samlad erfarenhet, stort engagemang och ett värdefullt nätverk. Vi är en rådgivande och utförande partner som gärna delar med oss av vår kunskap inom energiområdet.

Våra medarbetare

Vi vill tillsammans göra stor skillnad i energiomställningen vi alla står inför.
Våra medarbetare motiveras av utmaningar och att tillsammans hitta värdefulla lösningar för våra kunders energiförbrukning. Vi har även ett stort engagemang att tillsammans bidra till en god kundupplevelse och en hållbar framtid. Som en mindre organisation erbjuder vi närhet till våra kunder, en hög flexibilitet med snabb återkoppling och är noggranna med uppföljning. Det gör att våra kunder alltid har nära till hjälp och rådgivning.

Vi bygger vår affär
förtroende

Vi delar med oss av erfarenhet, kunskap och entusiasm inom energiområdet. För oss är det viktigt att våra kunder förstår våra lösningar, värdet med dessa och känner kontroll över nästa steg. Vi hjälper därför till att förvalta våra kunders fastigheter och utbildar relevanta roller i våra lösningar fram till att de själva känner trygghet att utföra arbetet. Efter det fungerar vi som en rådgivande partner våra kunder alltid kan vända sig till när de behöver hjälp.

Vi utvecklas tillsammans

för att utvecklas som grupp ger vi möjlighet till personlig utveckling. Varje medarbetare har stora förutsättningar att påverka sitt självständiga arbete såväl som att vi ställer upp för varandra när det behövs. Vi lägger ett stort värde i självmotivation, personlig utveckling och värdefullt kunskapsutbyte som gör att vi som grupp kan bli bättre tillsammans.

Vill du veta mer om hur vi på Styr och ställer kan hjälpa dig?

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information

Läs mer om våra tjänster

Service

Driftunderhåll och service för styr- och reglertekniska installationer.

Läs mer

Energi

Energikartläggning av fastigheter. Åtgärdsförslag som är ekonomiskt hållbara.

Läs mer

Utveckling

Alltid kundanpassade lösningar tack vare hög kompetens och utvecklat nätverk.

Läs mer

Entreprenad

Totalentreprenad för energilösningar och nya installationer i fastigheter.

Läs mer

Nyheter och referenscase

Referenscase

Råsjöbolagen

Råsjöbolagen blev nominerad till hållbarhetspriset på Hyllagalan 2022 i Hudiksvall. Hna Hudiksvalls näringslivs AB skriver: Först i världen med fossilfri betongtillverkning Betongbranschen använder stora mängder fossila bränslen i sin tillverkning. Det vill nu Råsjöbolagen ändra på och har satsat tio miljoner för att tillverka fossilfri betong. Råsjöbolagen vill inspirera andra att våga satsa nu, både globalt och lokalt. Som pionjärer i betongindustrin önskar Råsjöbolagen att fler tar efter världen över. Men även att kommuner, företag och privatpersoner i regionen agerar utifrån Agenda 2030 och helt enkelt frågar efter hållbart tillverkad betong. – För att nå hållbar utveckling är det ett…

Läs mer
Nyhet

Ny innovation kan energieffektivisera vätgasproduktionen

Att vi står inför utmaningar gällande vår energiförsörjning har sannolikt inte gått någon obemärkt förbi. Bolaget Hydrogen Lift AB har antagit utmaningen och vill nu vara med och accelerera processen när användandet av fossila bränslen ska fasas ut. Genom en ny och patenterad teknik tänker bolaget effektivisera framställningen av grön vätgas. – Vätgas är en av framtidens stora energibärare, säger Mats Nilsson, VD i Hydrogen Lift, och därför vill vi vara med i den utvecklingen. Mats Nilsson har varit intresserad av teknik och hur saker och ting hänger ihop så länge han kan minnas. Som utbildad styr- och reglertekniker har…

Läs mer