Service

Vi gör både små och stora serviceuppdrag, från akuta åtgärder till mer
planerade som fortlöpande funktionskontroller, optimering, driftövervakning
och energirapporter.

Styr och ställer arbetar med driftunderhåll och förebyggande service, för styr-och reglertekniska installationer. ​Företagets kompetens gör att kunden får information om utveckling och möjligheter inom området för att minska sin energianvändning och höja kvalitén i sin fastighet.

Vill du att vi ska sköta driftunderhåll och förebyggande service? Då ska du teckna ett serviceavtal med oss. Du kan välja delar av servicen: underhåll, energi, fjärr, drift, miljö och administration, eller naturligtvis hela servicepaketet.

Energi

Inom energitjänster gör vi energikartläggning av fastigheter, där vi redovisar kostnader och lönsamhet vid olika investeringar.
Vi redovisar även hur underhåll måste skötas för att säkerställa uppsatta
mål för energianvändningen.

Energikartläggning

Utveckling

Styr och ställer har hög kompetens och ett utvecklat nätverk med skilda aktörer i branschen. När vi möter behov vi inte kan tillfredsställa på marknaden anpassar vi själva lösningar. Genom att driva egna pilotprojekt kan vi erbjuda våra kunder nya efterfrågande lösningar.

Hydrogen Lift AB är nyskapat och är Styr och ställer AB.s utvecklingsbolag och kompetensplattform i kluster tillsammans med akademin, energisektorn och partners som myndigheten stödjer.

Besök sida

Entreprenad

Med entreprenader menar vi totalentreprenör för energilösningar och nya styr-och reglertekniska installationer i fastigheter. Vi gör både små och stora serviceuppdrag, från akuta åtgärder till mer planerade.

Vill du veta mer om hur vi på Styr och ställer kan hjälpa dig?

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information

Nyheter och referenscase

Referenscase

Råsjöbolagen

Råsjöbolagen blev nominerad till hållbarhetspriset på Hyllagalan 2022 i Hudiksvall. Hna Hudiksvalls näringslivs AB skriver: Först i världen med fossilfri betongtillverkning Betongbranschen använder stora mängder fossila bränslen i sin tillverkning. Det vill nu Råsjöbolagen ändra på och har satsat tio miljoner för att tillverka fossilfri betong. Råsjöbolagen vill inspirera andra att våga satsa nu, både globalt och lokalt. Som pionjärer i betongindustrin önskar Råsjöbolagen att fler tar efter världen över. Men även att kommuner, företag och privatpersoner i regionen agerar utifrån Agenda 2030 och helt enkelt frågar efter hållbart tillverkad betong. – För att nå hållbar utveckling är det ett…

Läs mer
Nyhet

Ny innovation kan energieffektivisera vätgasproduktionen

Att vi står inför utmaningar gällande vår energiförsörjning har sannolikt inte gått någon obemärkt förbi. Bolaget Hydrogen Lift AB har antagit utmaningen och vill nu vara med och accelerera processen när användandet av fossila bränslen ska fasas ut. Genom en ny och patenterad teknik tänker bolaget effektivisera framställningen av grön vätgas. – Vätgas är en av framtidens stora energibärare, säger Mats Nilsson, VD i Hydrogen Lift, och därför vill vi vara med i den utvecklingen. Mats Nilsson har varit intresserad av teknik och hur saker och ting hänger ihop så länge han kan minnas. Som utbildad styr- och reglertekniker har…

Läs mer